Om mig

Jeg hedder Nikolai Norup og er 40 år gammel. Jeg er opvokset i Viborg – byen som har en særlig plads i mit hjerte. Jeg bor i hus i nordbyen med mine børn som går på Nordre skole.

Jeg har 3 børn, Liva, Alma og Otto, samt en kæreste som jeg holder meget af at bruge tid sammen med. Jeg er familiemenneske med et stort F.

I min fritid er jeg meget aktiv med basketball, fodbold, styrketræning, guitar og sang. Er selvfølgelig også på lægterne når VFF og VHK spiller.

Til dagligt er jeg salgschef hos Danske Forsikring Privat. Her har jeg ledelsesansvaret for 15 assurandører i Jylland og på Fyn. Jeg har tidligere været selvstændig med restauration (For Enden Af Gaden) og virksomhed-/ledelsesudvikling. Jeg brænder for at lede og udvikle mine medarbejdere samt tænke nye kreative ideer og løsninger. Jeg tør tage en udfordring op.

Jeg har siddet i byrådet i 4 år og jeg er så klar til 4 år mere. Det har været utrolig spændende at være med i lokal politik. At være med til at udvikle og gøre en forskel. Jeg tager min stilling som byrådsmedlem meget seriøs og går op i at finde den helt rigtige løsning på de udfordringer vi bliver stillet. Jeg er med i 2 udvalg:

  • Teknisk udvalg (Det er bla. veje, stier, byplanlægning mm)
  • Social og arbejdsmarkedesudvalget (som er handikap/psykiatri/hjemløse/flygtninge samt job og velfærd)

Mine politiske visioner er:

Udvikling
Engagement
Dynamik
Familie
Forebyggelse
Samarbejde

– Disse er betydningsfulde værdier for mig, både privat og politisk.

FREMAD FOR VIBORG!